المنتدى الاهلا وى الاول

(ايها الزائر )(رساله هامه اليك )(ادخل وشارك بعضويه معنا فى الاهلاوى)

(مميزات العضويه كثيره جدا)(ستشاهد اشياء لن تشاهدها وانت زائر)

(اضغط على تسجيل وسجل عضويتك معنا )(وان كنت عضو اضغط على دخول فورا؟)

احنا فى انتظاركم (يلا بسرعه

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

المنتدى الاهلا وى الاول

(ايها الزائر )(رساله هامه اليك )(ادخل وشارك بعضويه معنا فى الاهلاوى)

(مميزات العضويه كثيره جدا)(ستشاهد اشياء لن تشاهدها وانت زائر)

(اضغط على تسجيل وسجل عضويتك معنا )(وان كنت عضو اضغط على دخول فورا؟)

احنا فى انتظاركم (يلا بسرعه

المنتدى الاهلا وى الاول

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
المنتدى الاهلا وى الاول

عيش الكوره شجع الاهلي

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 20 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 20 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 766 بتاريخ الأربعاء 05 مايو 2021, 9:27 am

المواضيع الأخيرة

» الاهلي يقدر..كيان الأبطال لايموت
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 25 سبتمبر 2017, 7:56 am من طرف الاهلى

» العاب روحانيه ادخل مش هتندم
كل سنة وانتم طيبين Emptyالأربعاء 28 مايو 2014, 12:39 am من طرف mays

» لعبه ايه امنيتك
كل سنة وانتم طيبين Emptyالسبت 03 مايو 2014, 12:06 am من طرف mays

» انا عضوه جديده
كل سنة وانتم طيبين Emptyالسبت 03 مايو 2014, 12:02 am من طرف mays

» لعبة الاوامر
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 29 أبريل 2014, 5:54 pm من طرف mays

» والله دي لعبه هتجنني
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 29 أبريل 2014, 5:47 pm من طرف mays

» قصة لمن يريد التزوج
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 29 أبريل 2014, 5:32 pm من طرف mays

» اختبر شخصيتك ادخلوو لايفوتكم
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 29 أبريل 2014, 5:29 pm من طرف mays

» الجائزة 1000 جنية يلا مستنين اية
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 29 أبريل 2014, 5:25 pm من طرف mays

» اكلات خفيفة وسريعة التحضير
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 29 أبريل 2014, 5:22 pm من طرف mays

» تعارف عضو زملكاوى جديد
كل سنة وانتم طيبين Emptyالأحد 22 سبتمبر 2013, 1:59 pm من طرف الاهلى

» صور خطوبه عماد متعب على يارا نعوم)(حصريا على الاهلاوى الاول
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 25 فبراير 2013, 2:51 pm من طرف التفتيش

» كلمات نابعه من قلب محطم " تستحق القراءه
كل سنة وانتم طيبين Emptyالخميس 03 يناير 2013, 12:34 pm من طرف eng sakariye

» من افلام جنيفر لوبيز فلم الاجرام والاثارة للكبار فقط مترجم 259 ميجا U Turn دي في دي
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 29 أكتوبر 2012, 4:45 am من طرف حبه ذبحني

» من افضل لاعب مصري
كل سنة وانتم طيبين Emptyالجمعة 05 أكتوبر 2012, 3:53 am من طرف bada

» سجل دخولك على المنتدى بصلاه على النبى
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 10 سبتمبر 2012, 2:55 pm من طرف زملكاوى صميم

» عايز تبعت رساله تهنئه بشهر رمضان ادخل وشوف وال تعجبك اكتبها
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 10 سبتمبر 2012, 2:52 pm من طرف زملكاوى صميم

» عيد ميلاد الليله مين عيد ميلاد حبيبة قلبي ادخل هني بسرعه ...!!!
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 10 سبتمبر 2012, 2:46 pm من طرف زملكاوى صميم

» **هنا بيانات كل الاعضاء**اتفضلم عرفم نفسكم **وتعرفم على غيركم **
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 10 سبتمبر 2012, 2:36 pm من طرف زملكاوى صميم

» شريط شرين الجديد حبيت *كامل (حصريا)
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 04 سبتمبر 2012, 5:11 am من طرف komatso001

» هتضحك غصب عنك
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 27 أغسطس 2012, 10:49 pm من طرف moro

» بالصور.. تصاميم ملاعب قطر لكأس العالم 2022
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 27 أغسطس 2012, 10:42 pm من طرف moro

» ايه اكتر موقف محرج اتعرضت ليه؟؟؟؟؟؟؟؟
كل سنة وانتم طيبين Emptyالإثنين 27 أغسطس 2012, 10:39 pm من طرف moro

» ألبوم منوعات اغانى حزن وجرح اروع الاغانى
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 15 مايو 2012, 4:03 am من طرف a7med_al3aidy

» *ننفرد كعادتنا بالاغنيه التى هزت الوطن العربى *الضمير العربى *حصريا على الاهلاوى
كل سنة وانتم طيبين Emptyالأربعاء 18 يناير 2012, 8:31 pm من طرف bibayou

» اجازة الربيع في دبي مع مكتب ترحال العربية
كل سنة وانتم طيبين Emptyالسبت 07 يناير 2012, 11:36 pm من طرف business

» اجازة الربيع في دبي مع مكتب ترحال العربية
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 03 يناير 2012, 6:40 pm من طرف business

» برنامج يحول الكتابه الى صوت رجل أو إمرأة
كل سنة وانتم طيبين Emptyالخميس 22 ديسمبر 2011, 3:01 pm من طرف مصطفی

» البطاقه العائليه للرسول عليه الصلاة والسلام " ارجو التثبيت للأهمية"
كل سنة وانتم طيبين Emptyالخميس 22 ديسمبر 2011, 2:43 pm من طرف مصطفی

» جوزية
كل سنة وانتم طيبين Emptyالثلاثاء 22 نوفمبر 2011, 1:05 am من طرف loveُs angil


2 مشترك

    كل سنة وانتم طيبين

    جاسمين الاهلاوية
    جاسمين الاهلاوية
    اهلاوى صميم
    اهلاوى صميم


    انثى
    عدد الرسائل : 2768
    العمر : 35
    المزاج : مش ولا بد
    نقاط : 15263
    نقاط تميز العضو من خلال تقييم مواضيعه من الاعضاء : 2
    تاريخ التسجيل : 05/03/2009

    كل سنة وانتم طيبين Empty كل سنة وانتم طيبين

    مُساهمة من طرف جاسمين الاهلاوية الثلاثاء 21 أبريل 2009, 5:19 am

    كل سنة وانتم طيبين Kamar_01

    كل سنة وأنتم طيبين.. انهرده شم النسيم
    وطبعا أنتم عارفين إن شم النسيم بيتميز بأكلات معينة جميلة جدا......
    علشان كده قررنا ندخل المطبخ معاكم ونقدم لكم مجموعة هايلة من أشهر أكلات شم النسيم...

    مش كده وبس ده فيه مفاجآت تانية كتير

    يلا بينا على المطبخ


    البيض الملون بأكتر من لونأكيد كلنا يوم شم النسيم بنحب نفطر بيض ملون، والنهارده هنشوف مع بعض إزاي ممكن نلون البيض بأكتر من لون بطريقة طبيعية ميه في الميه باستخدام الأعشاب الطبيعية والخضروات والفواكه...

    كل سنة وانتم طيبين Kamar_02

    لو عايزه تلوني البيض باللون البنفسجي يبقى استخدمي عصير العنب المركز هتلاقيه في "السوبر ماركت" وضيفي إليه كمية كبيرة من ورق البصل الأحمر.
    لو عايزه تلوني البيض باللون الأزرق يبقى استخدمي عصير التوت المركز هتلاقيه في "السوبر ماركت" وضيفي إليه ورق الكرنب الأحمر.
    لو عايزه تلوني البيض باللون البمبي بدرجاته المختلفة وصولا للون الأحمر يبقى استخدمي البنجر الأحمر وضيفي إليه عصير فراولة مركز وقشر البصل الأحمر وكركديه‏.‏

    لو عايزه تلوني البيض باللون الأصفر بدرجاته وصولا للبرتقالي يبقى استخدمي أوراق البصل البرتقالي أو قشر الموالح زي البرتقال أو اليوسفي وضيفي إليه الجزر المبشور أو الكمون أو الكركم‏.
    لو عايزه تلوني البيض باللون الذهبي يبقى استخدمي قشر التفاح الأصفر وضيفي إليه أوراق البقدونس.
    لو عايزه تلوني البيض باللون الأخضر يبقى استخدمي أوراق السبانخ والبقدونس.
    لو عايزه تلوني البيض باللون البني يبقى استخدمي القهوة أو الشاي المغلي.

    الطريقة


    كل سنة وانتم طيبين Kamar_03

    دي أبسط وأسهل طريقة ممكن تعمليها علشان تحصلي على الألوان اللي أنت عايزاها...
    1. هتسلقي البيض عادي جدا زي ما أنت بتسلقيه.

    2. أثناء ما البيض بيتسلق هتملي إناء ميه وتضيفي إليه معلقة صغيرة خل علشان تثبت اللون، بعد كده تضيفي إليها أي إضافات من اللي إحنا قلنا عليها على حسب اللون اللي أنت عايزاه، وتسيبي الميه بالإضافات دي تغلي كويس أكتر من مرة علشان الميه تتلون باللون اللي أنت عايزاه. بعد كده اطفي البوتاجاز...
    3. سيبي الميه الملونة لغاية ما تبرد وبعد كده ضيفي إليها البيض المسلوق وسيبيه فيها لمدة خمس دقائق أو لغاية ما تلاقي إن البيض اتلون بلون الميه.


    تقديم البيض الملون بأكتر من طريقة

    وعلشان يوم شم النسيم يكون فعلا يوم مميز في كل شيء دلوقتي هانقولك على أكتر من طريقة ممكن تستخدميها في تقديم البيض على السفرة يوم شم النسيم....

    ممكن تجيبي طبق فاكهة أو حامل تورتة وتحطي فيه أوراق خس وبعد كده ترصي فوق أوراق الخس دي البيض الملون أو غير الملون.
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_04
    أو تجيبي طبق زجاج وترصي فيه البيض الأبيض وتحطي بين كل بيضة والتانية بعضا من الزهور زي ما أنت شايفة كده.
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_05
    كمان ممكن تجيبي أصيص فيه نباتات خضراء وتحطيه على السفرة وتحطي فيه البيض غير الملون أو الملون.
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_06
    وممكن كمان تجيبي أي سلك عندك تكوني مش محتاجة له وتلفيه على شكل عش عصفورة وتحطيه على السفرة وتحطي فيه البيض الملون أو غير الملون.
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_07
    دي كمان طريقة جديدة ممكن تسخدميها في شم النسيم وهي إنك تجيبي براد الشاي وتحطي فيه مجموعة من الزهور الطبيعية أو الصناعية وتحطي بجوار براد الشاي مجموعة من الفناجين وتحطي في كل فنجان بيضة من البيض الملون اللي عندك وجنب كل بيضة تحطي وردة

    كل سنة وانتم طيبين Kamar_08

    بس يا قمر دي كانت طريقة تلوين البيض وتقديمه في شم النسيم ودلوقتي تعالي نشوف إزاي ممكن تعملي باقي أكلات شم النسيم


    الفسيخ والسردين
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_09
    قبل ما نتكلم عن طريقة عمل الفسيخ أو السردين عايزه أقولك على نصيحة مهمة قوي وهي إنك لازم تشتري الفسيخ أو السردين من مصدر موثوق فيه...أما بالنسبة لأحسن طريقة لعمل الفسيخ والسردين والملوحة هي إنك قبل يوم شم النسيم بيوم تجيبيهم وتنظفيهم بالسكينة من القشر الخارجي كويس، وبعد كده تفتحيهم وتنضفيهم من جوه وتقسميهم إلى جزءين وتحطيهم في طبق وترشي عليهم زيت وعصير ليمون وياريت تكتري من عصير الليمون علشان عصير الليمون بيقضي على أي بكتريا ممكن تكون موجودة، وبيخلي ليهم رائحة حلوة وعلى فكرة الزيت والليمون بيضيع نسبة الملوحة اللي بتكون موجودة في الفسيخ أو السردين.

    الرنجة
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_10
    ياريت تجيبيها مغلّفة ويكون لونها ذهبي ومافيش في الجلد أي آثار لأي خدش والعين تكون محتفظة بلمعانها والخياشيم كاملة ومفيش فيها أي علامات للعفن.....ودي أكتر من طريقة لعمل الرنجة

    الرنجة بالطماطم والطحينة
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_11
    المقادير:
    • كيلو رنجة.
    • نصف كوب طحينة.
    • 4 ثمرات طماطم مقطعة مكعبات صغيرة جدا.
    • عصير 3 ليمونات.
    • ربع كوب صغير زيت.

    الطريقة:
    1. هتشوي الرنجة على النار لغاية ما تلاقي إن الجلد اتشقق تماماً... بعد كده حطيها في طبق وابدئي في خليها من الأشواك وتقطعيها قطع صغيرة.
    2. هاتِ طاسة وحطيها على النار وحطي فيها الزيت واستني لغاية ما الزيت يسخن، وبعد كده ضيفي إليها الطماطم المقطعة واستني لمدة خمس دقائق وبعد كده ضيفي إليهم قطع الرنجة وعصير الليمون.
    3. هاتِ طبق التقديم وحطي فيه الرنجة بالطماطم وبعد كده ضيفي إليهم الطحينة.
    ملحوظة ممكن تاكلي الرنجة بالطماطم فقط بدون إضافة الطحينة

    وبألف هنا وشفا
    الرنجة المشوية بشرائح الليمون
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_12
    المقادير:
    • كيلو رنجة.
    • عصير 3 ليمونات.
    • شرائح ليمون.

    الطريقة:
    اشوي الرنجة على النار مباشرة لغاية ماتلاقي إن الجلد اتشقق تماماً،بعد كده قسميها إلى نصفين وحطيها في طبق التقديم وابدئي في نزع الشوك منها وضيفي إليها عصير وشرائح الليمون.

    وبألف هنا وشفا
    التونة
    لو كنت من الناس اللي مش بتحب الرنجة أو الفسيخ فممكن تعملي لنفسك طبق تونة في منتهى الجمال بس لازم قبل ما تشتري علبة التونة تشوفي تاريخ الصلاحية الموجود على العلبة كويس علشان تعرفي تاريخ الإنتاج وتاريخ نهاية الصلاحية ولازم تكون علبة التونة مفيش فيها أي خدوش، ودي أكتر من طريقة لعمل التونة...

    التونة بالمايونيز
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_13

    المقادير:
    • 2علبة تونة .
    • نص برطمان مايونيز.
    • حبة فلفل رومي أخضر مقطعة قطع صغيرة.
    • معلقة صغيرة شطة حمراء.
    • عصير 3 ليمونات.
    • بصلة صغيرة مقطعة قطع صغيرة.
    • معلقة صغيرة فلفل وملح.
    • معلقة كبيرة زيت.
    • طماطم مقطعة شرائح "للتزيين"
    • عيش بلدي أو فينو.

    الطريقة :
    هتفرغي علبة التونة في طبق كبير وبعد كده تضيفي إليها باقي المقادير الموجودة عندك وتقلبيهم كلهم مع بعض وتضيفي إليهم شرائح الطماطم. وممكن تاكلي الطبق ده بالعيش البلدي أو بالفينو.

    وبألف هنا وشفا
    تونة بالخضروات
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_14

    المقادير:
    • 2علبة تونة.
    • 2 حزمة بقدونس.
    • ثمرة طماطم كبيرة مقطعة قطع صغيرة.
    • 2 ثمرة فلفل رومي أخضر مقعة قطع صغيرة.
    • 1 ثمرة بصل صغيرة مقطعة قطع صغيرة.
    • 5 أعواد خس بلدي أو خس كابوتشي.
    • 1/8 كيلو زيتون أخضر مخلي أو أسود "اختياري"
    • عصير 3 ليمونات.
    • معلقة كبيرة ملح وفلفل.
    • معلقة كبيرة زيت ذرة أو زيت زيتون.

    الطريقة:
    هتجيبي طبق كبير وتحطي فيه التونة وبعد كده تضيفي إليها باقي المقادير الموجودة عندك وتقلبيهم كلهم مع بعض. وعلى فكرة الطريقة دي مفيدة جدا للناس اللي بتعمل ريجيم.

    وبألف هنا وشفا

    الأسماك
    أما بقى لو كنت من الناس اللي مالهاش في أي حاجة من الحاجات اللي اتكلمنا عليها قبل كده يبقى عليكِ وعلى الأسماك ودي أكتر من طريقة جديدة لعمل السمك..

    السمك بصوص البقدونس
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_15

    المقادير:
    • 2 كيلو سمك فيليه.
    • أوراق حزمة بقدونس.
    • أوراق حزمة كزبرة.
    • عصير 3ليمونات.
    • نص كوب زيت زيتون.
    • نص كوب زيت ذرة.
    • نص رأس ثوم, مفرومة.
    • ملح وفلفل وكمون.
    • أوارق جرجير "للتزيين".

    الطريقة:
    1. هتخلطي الثوم المفروم مع أوراق البقدونس والكزبرة وبعد كده تحطيهم في الخلاط وتضيفي إليهم كوب صغير ميه و1/4 كوب زيت زيتون وتضربيهم كلهم مع بعض في الخلاط.

    2. تبلي السمك بالملح والفلفل والكمون والليمون وسيبيه لمدة نص ساعة،بعد مرور النص ساعة سخني زيت الذرة وحمري شرائح السمك في الزيت لغاية لونها ما يبقى ذهبي.
    3. هاتِ طاسة وسخني فيها ربع كوب زيت زيتون، بعد كده ضيفي إليها خليط البقدونس والكزبرة وقلبيهم كلهم مع بعض كويس لمدة خمس دقائق على النار.
    4. هاتِ طبق التقديم وحطي فيه السمك الفيليه وضيفي إليه صوص البقدونس والكزبرة. ممكن تزيني الطبق بأوراق الجرجير.

    وبألف هنا وشفا
    كفتة سمك
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_16
    المقادير:
    • كيلو ونص سمك فيليه.
    • نص حزمة بقدونس مفرومة.
    • ربع حزمة كزبرة خضراء مفرومة.
    • حبة بطاطس,مسلوقة ومهروسة.
    • كوب لبن حليب.
    • كوب دقيق.
    • عصير 3ليمونات.
    • معلقة كبيرة قشر ليمون مبشور.
    • ربع رأس ثوم مفرومة.
    • كوب زيت عباد الشمس.
    • 2 حبة بصل أخضر مفرومة.
    • معلقة ملح وفلفل وكمون.

    الطريقة:
    1. هاتِ السمك واغسليه كويس وبعد كده قطعيه إلى قطع متوسطة الحجم.
    2. سخني اللبن وبعد كده سيبيه لغاية ما يبرد وضيفي إليه السمك المقطع، سيبي السمك في اللبن لمدة نص ساعة وبعد كده انشلي قطع السمك من اللبن.

    3. هاتِ مفرمة الأكل اللي عندك وحطي فيها قطع السمك والثوم والبطاطس المهروسة وقشر الليمون والبصل الأخضر, والبقدونس والكزبرة, والملح والفلفل واضربيهم مع بعض في المفرمة، بعد كده حطي الخليط في التلاجة لمدة ساعتين.
    4. بعد مرور الساعتين طلعي السمك المفروم من الثلاجة وابدئي في تشكليه على شكل كرات متوسطة الحجم وبعد كده حطي الكرات دي في الدقيق بحيث إن الدقيق يغطيها من كل الجوانب وحطيها في صينية ودخليها الثلاجة مرة كمان لمدة نص ساعة علشان تمسك نفسها.
    5. هاتِ طاسة كبيرة وسخني فيها الزيت كويس وبعد كده ابدئي في قلي كرات السمك فيها.
    6. هات طبق التقديم ورصي فيه كفتة السمك وزيتي الطبق ببعض من أوارق البقدونس أو الجرجير. على فكرة مع الطبق ده ممكن تعملي طبق بطاطس شيبسي أو طبق رز أبيض.

    وبألف هنا وشفا
    نصائح خدي بالك منها
    وعلشان أكون عملت كل اللي علي وعلشان شم النسيم يعدي بسلام دي شوية نصائح خدي بالك منها...

    -1-
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_17
    خلي عندك وقت كافي بين وجبة الفطار والغذاء علشان تدي لمعدتك فرصة كافية إنها تهضم وجبة الفطار وتكون مستعدة لوجبة الغذاء الدسمة اللي إحنا قلنا عليها.

    -2-
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_18
    لازم تشوي الرنجة كويس على النار واوعي تاكليها نية لأن عملية الشواء دي مهمة جدا لأنها بتقتل أي بكتريا ممكن تكون موجودة.

    -3-
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_19
    أحسن حاجة ممكن تعمليها في شم النسيم هي إنك تدخلي الليمون في كل حاجة هتاكليها وده علشان تقي نفسك من الإصابة بالحموضة.

    -4-
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_20
    بلاش تشربي ميه كتير بعد الغذاء مباشرة أو أثناء الغذاء وده لأنك لو شربتي ميه كتير هتفضلي تشربيها طول النهار وبعد كده هتحسي بتعب، لو حسيتي إنك محتاجة تشربي حاجة بعد الغذاء يبقى اشربي كوب شاي أو سفن أب.

    -5-
    كل سنة وانتم طيبين Kamar_21
    مش معقول تاكلي فسيخ وسردين أو سمك من غير ما تاكلي أي حاجة خضراء معاهم زي الجرجير أو الفجل أو البصل الأخضر أو الخس وعلى فكرة الخضروات دي بتساعد على تخلص الجسم من الملح الزائد وكمان بتساعد على سرعة الهضم بس نصيحة مني لازم قبل ما تاكلي أي حاجة خضراء تغسليها كويس بنفسك بالميه الجارية ويا سلام لو نقعتيها في ميه مضاف إليها معلقة خل لمدة ربع ساعة وبعد كده تشطفيها بالميه الجارية ده هيبقى أضمن.



    وبكده نكون قدمنا لكم كل اللي ممكن تعملوه في شم النسيم..
    واوعوا تنسوا تعملوا بالنصائح اللي قلنا عليها
    علشان تقضوا يوم جميل سعيد..

    وكل سنة وأنتم طيبين
    سلام

    __________________






    كل سنة وانتم طيبين W6w20051203131003459043hw4





    ميوش الاهلاوية
    ميوش الاهلاوية
    ** مشرفه فى المنتدى الاهلاوى **
    ** مشرفه فى المنتدى الاهلاوى **


    انثى
    عدد الرسائل : 9825
    العمر : 36
    المزاج : تمام
    نقاط : 23541
    نقاط تميز العضو من خلال تقييم مواضيعه من الاعضاء : 18
    تاريخ التسجيل : 27/01/2009

    كل سنة وانتم طيبين Empty رد: كل سنة وانتم طيبين

    مُساهمة من طرف ميوش الاهلاوية الثلاثاء 21 أبريل 2009, 4:05 pm

    وانتى طيبة ياقمر وشكرا على التوبيك
    جاسمين الاهلاوية
    جاسمين الاهلاوية
    اهلاوى صميم
    اهلاوى صميم


    انثى
    عدد الرسائل : 2768
    العمر : 35
    المزاج : مش ولا بد
    نقاط : 15263
    نقاط تميز العضو من خلال تقييم مواضيعه من الاعضاء : 2
    تاريخ التسجيل : 05/03/2009

    كل سنة وانتم طيبين Empty رد: كل سنة وانتم طيبين

    مُساهمة من طرف جاسمين الاهلاوية الأربعاء 22 أبريل 2009, 6:57 am

    شكرا للمرور

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 25 نوفمبر 2024, 8:03 am